Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Fylla i fullmakt till ett samla lån

Jag har ansök om ett samla lån för att betala av lån med hög ränta och ska skicka in handlingar. Det första är skuldebrevet och det är inga konstigheter men det andra är en fullmakt och jag är osäker på vad jag ska fylla i?

Kommentarer

 • Hej Simon,

  Precis som du säger behöver du skicka in skuldebrev samt fullmakt om du ansökt om ett Ikano Samla lån. På fullmakten meddelar du oss vilka lån och krediter vi ska lösa genom att på vardera rad fylla i namn, kapitalskuld, bankgrionummer samt OCR nummer till vardera lån och kredit.

  Det kan vara klokt att kontakta de lån och kreditgivare som du önskar lösa för att kontrollera så du meddelar oss rätt avslutsbelopp och korrekta inbetalningsuppgifter.

  Hälsningar,
  Philip Kundservice
 • Får man besked när lån och krediter är betalda och hur många dagar tar det tills de är lösta?
  Conny
 • Hej Conny.

  Du får ett besked när pengarna är utbetalda.

  Därefter kan det generellt sätt ta mellan 2-3 bankdagar innan respektive banker och låninstitut får in dem hos sig och registrerar beloppen på dina skulder så att de blir lösta.

  Hälsningar,
  Victor
 • Hej,

  Jag får inte fram ett bankgiro till två av de lånen jag vill lösa. Hur kan jag fylla i detta då?
  Christine
 • Hej Christine!

  Vi har svårt att betala till något annat än BG. I ditt fall får jag be dig att ta kontakt med oss på 0476-88 000 så hjälper vi dig. Tänk på att ha Bank-ID tillgängligt när du ringer.

  Hälsningar,
  Alexander Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.