More at Lindex

Hej!
Erhöll idag, 2010-08-06, ett brev från er gällande Utbetalning av tillgodo. Brevet är daterat 27 juni 2019. Ni önskar veta vilket konto ni ska överföra pengarna och det vill ni ha besked om senast den 2019-08-01. Mitt kundnummer är 107577173. Är det Ikano Bank som har slarvat med utskicket eller är det Postnord? Betalar ni ut tillgodohavandet trots "förseningen"?
Vänliga hälsningar
Karin Högberg
Karin Högberg Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Karin! Det går alldeles utmärkt att skicka in svaret till oss. Det är möjligt att det blivit ett fel i dateringen. Men vi har gjort utskicken sedan i början av sommaren så det kan också vara något som har hänt på vägen. Oavsett så handlägger vi det när vi får in det så att du får din utbetalning.
  Vänliga Hälsningar
  Sunna Kundservice
 • Precis detsamma hände mig och jag grubblade litet där eftersom brevet kom idag, 6/8.
  Dock känner jag inte för att skriva person- OCH kontonummer i ett svarspost-kuvert som ett barn kan begripa innehåller just dess uppgifter. Det är inte värt de 88 kr det handlar om.
  Finns det någon alternativ lösning?

  Hälsningar
  Inger
  Inger Eriksson Slagstedt
 • Hej Inger!
  Ja, det gör det! Alternativet är då att vi för över pengarna på ett Ikano Sparkonto. Om du inte redan har ett så går det bra att öppna ett via ikanobank.se/spara. Sen är det bara att kontakta vår kundservice på nummer 0476-88 000 och be att vi för över tillgodot på sparkontot. Glöm inte att ha BankId tillgängligt när du ringer.
  Vänliga Hälsningar
  Sunna Kundservice
 • Jag vill inte verka ovänlig men om jag inte vill ha något sådant sparkonto? Vet inte riktigt vad jag skulle ha det till.
  Förefaller enklare att låta de 88 kronorna frysa inne. Eller kan jag skänka dem till något behjärtansvärt ändamål?
  Hälsningar
  Inger
  Inger Slagstedt
 • Hej igen Inger!
  Om man inte plockar ut sitt tillgodohavande går pengarna till Berta Kamprads Stiftelse. Stiftelsen har till uteslutande ändamål att stödja forskning och bekämpning av cancersjukdomar, företrädesvis genom att stödja den cancerforskning som bedrivs vid Skånes onkologiska klinik.
  Dock måste man kontakta oss på nummer 0476-88 000 och bekräfta att man vill att vi skänker tillgodobeloppet.

  Vänliga Hälsningar
  Sunna Kundservice
 • Hej!
  För att vi ska kunna skänka tillgodot behöver du göra ett aktivt val. Det kan man göra genom att kontakta oss på telefonnummer 0476-88 000 och legitimera sig med BankID. Men det går också bra att skicka in svarstalongen och skriva att man vill skänka pengarna istället för att skriva sitt eget kontonummer.
  Om man inte har kvar talongen går det precis lika bra att skicka ett vanligt brev till oss så länge kontonumret på Lindexkontot, datum och underskrift finns med på det.
  Vänliga Hälsningar
  Sunna Kundservice
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.